Sagetator

636 0

Dorinta de a invata si de a intelege in permanenta totul ii este inradacinata de la mama-natura, iar tu poti sa-i sari in ajutor daca ii arati si partea distractiva a lucrurilor. Sunt innebuniti dupa vacantele petrecute in familie, atata timp cat programul prescris cuprinde activitati in natura sau aventuri intr-un loc necunoscut.

Micului sagetator ii va placea sa isi consume energia prin activitati sportive, data fiind si natura lor atletica. Incurajeaza-l sa se inscrie in echipa de fotbal a scolii, du-l la cursuri de inot sau petreceti cat mai multe weekenduri departe de casa.

Mintea si imaginatia celui mic trebuie stimulate din copilarie, asa ca va fi incantat sa fie inconjurat de carti si DVD-uri cu documentare stiintifice. In timpul liber, puteti sa mergeti la muzee, galerii de arta sau la gradina zoologica, pentru ca de fiecare data va avea ceva de invatat.

Firea exuberanta si plina de optimism le va aduce sagetatorilor multi prieteni. Prin urmare, atunci cand ii organizezi petrecerea pentru ziua de nastere, inchiriaza un loc spatios, vei fi surprinsa cati oameni adora sa fie in preajma puiutului tau.

In this article

Join the Conversation