Sanador ofera, in octombrie, pachete medicale cardiologice gratuite

1227 0

Campania derulata de Sanador “In octombrie fa-ti griji doar pentru inima ta, costurile le suportam noi!” ofera un pachet cardiologic in valoare de 500 de lei care cuprinde consult la medicul specialist, EKG de repaus si un set de analize de laborator. Oferta este valabila in Spitalul Sanador si in toate clinicile din cadrul retelei. Pentru a beneficia de acest pachet nu ai nevoie decat de trimitere de la medicul de familie. Doris Adronescu, director general Sanador, explica faptul ca aceasta initiativa se vrea a fi un semnal de alarma asupra principalei cauze a mortalitatii in Romania.

“Ne-am propus ca in luna octombrie sa acordam o deosebita atentie si sa tragem un semnal de alarma asupra principalei cauze a mortalitatii in Romania – bolile cardiovasculare. In incercarea de a preveni si trata in mod corespunzator bolile cardiovasculare, incepand cu data de 29 septembrie – Ziua Internationala a Inimii, si pana la sfarsitul lunii octombrie, ajutam cardiacii din intreaga tara, oferindu-le in mod gratuit pachete cardio in valoare de aproximativ 500 lei fiecare. Dorim astfel sa oferim si celor cu posibilitati financiare mai mici sansa de a preveni o situatie medicala grava”, a declarat Doris Andronescu, director general Sanador.

Procedurile de tratament pot fi realizate atat in Spitalul Sanador, cat si in clinicile din retea (din zonele Victoriei, Decebal, Baneasa). In plus, tot in luna octombrie, analiza coronorografiei la Sanador are un pret special, de 1.000 de lei.

Date despre sanatatea inimii in Romania

Cele mai recente date arata ca circa 6-7 milioane de romani sufera de boli cardiovasculare

60% dintre decesele din Romania dintr-un an sunt cauzate de afectiuni ale inimii (conform ARPIM)

Numarul de angioplastii cu stenturi efectuate bolnavilor cardiaci la Sanador s-a dublat in prima parte a anului 2013 fata de aceeasi perioada a anului trecut
In Spitalul Sanadormedicii cardiologi au tratat in perioada aprilie 2011 – septembrie 2013 un numar de 6.800 de bolnavi cardiaci. Cele mai frecvente interventii includ: coronarografii, angiografii periferice, angioplastii periferice si coronariene, montarede stenturi (farmacologic active). Totodata, procedurile de angioplastie realizate prin montarea de stenturi au fost de doua ori mai numeroase in prima parte a acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Toate detaliile campaniei “In octombrie fa-ti griji doar pentru inima ta, costurile le suportam noi!” pot fi consultate pe www.sanador.ro si la Call Center 021-9699.

In this article

Join the Conversation