Cum prepari ceai de catina

1501 0

Fructele de cătină se folosesc la prepararea sucurilor şi gemurilor. Dar proprietăţile extraordinare ale acestei plante nu se limitează la… bucătărie. 

De pildă, siropul de cătină este o metodă cunoscută pentru stimularea imunităţii.

Uleiul de cătină este eficient în tratarea anemiei, asteniei, depresiilor, stresului etc. Este antiinflamator, cicatrizant, antibiotic, astringent şi anticancerigen.

Slăbeşte, dar păstrează-ţi organismul vitaminizat cu ceai de cătină

Ceaiul de cătină este recomandat dacă te-ai hotărât să scapi de kilogramele în plus într-un mod sănătos. Astfel, pe lângă aportul extraordinar de fructe şi de minerale, acest ceai de cătină este şi un excelent aliat în cura de slăbire, inhibând apetitul.

Reţeta pentru ceai de cătină 

Pentru a-l prepara, ai nevoie de 1- 2 linguriţe de fructe de cătină peste care torni 250 ml de apă clocotită şi laşi la infuzat 30 de minure.

Poţi bea 2 -3 căni de ceai de cătină pe zi.

In this article

Join the Conversation