Saptamana cu RADIO ALTFEL la ITSY BITSY

361 0

Saptamana altfel a fost altfel si la Itsy Bitsy!

Copiii au hotarat ce teme de discutie se poarta la prima ora la Zapaneata, copiii au facut stiri cu totul altfel si tot ei au fost gazde la Mingea cu bretele in locul celor doi eroi extraterestri Itsy si Bitsy. Cat despre Mastera, desi este greu de crezut, a fost deja gazda primitoare a multor copii  din Bucuresti.

Dornici sa-si cunoasca eroii, dar si modul in care arata o statie radio, elevi de la scolile din Bucuresti: Ion Heliade Radulescu, Alexandru Costescu, Scoala Sf. Silvestru sau Scoala 59 Dimitrie Sturza, au fost deja initiati in tainele radioului care transmite mesajele extraterestrilor Itsy si Bitsy, dar si ale prietenilor lor Zapa, Bunica lui Zapa, Elful Pic Pic, Mastera si Piticul. Ei au putut transmite mesaje creative chiar din studio-ul ITSY BITSY, au facut fata cu bine provocarilor Masterei si au invatat despre joaca altfel. 

“ITSY BITSY promoveaza prin programele sale, prin “Atelierele sale de creativitate” pentru copii, prin conferintele “Ai copil” dedicate parintilor, prin workshop-urile sau evenimentele dedicate familiei, o educatie altfel, in care creativitatea si provocarile din cele mai diverse domenii ale vietii sunt ingrediente esentiale ale dezvoltarii la orice varsta”, declara Nadia Tataru, Director General ITSY BITSY FM.

Timp de o saptamana, parinti si copii din 18 mari orase din tara au ascultat un radio altfel! 

 

In this article

Join the Conversation