Sarbatoreste zambetul copilului tau alaturi de mami la Kidex!

283 0

Te asteptam cu o multime de surprize pentru copilasul tau si pentru tine.

Joi si vineri am pregatit diverse activitati interactive pentru cei mici:

  • baloane modelabile, facepainting, teatru de papusi, concursuri de puzzle si colorat, poze la stand intr-un cadru jovial

Momente artistice la scena!!!

Pentru ca vrem sa va tinem cat mai aproape de noi si sa ne simtim bine impreuna am pastrat pentru weekend cele mai atractive activitati la scena:

  • concerte live cu Grupul Vocal Miracol, Formatia de dans Magic, concurs de cantece si poezii

Marea atractie: spectacol surpiza de magie. Te asteptam sambata si duminica intre orele 13.00-14.00 sa descoperi misterele magiei.

Pentru ca parintii ideali sunt parintii informati, te invitam duminca la seminariul „Tipuri parentale. Oare felul nostru de a fi poate forma copii buni si copii rai?”, care va avea loc in „Sala de marmura” intre orele 12.00-13.00, unde psihologul nostru va raspunde intrebarilor tale, iar intre 13.00 si 14.00 nutritionistul nostru iti va vorbi despre „Cum sa slabesti sanatos dupa nastere” si „Principiile generale ale alimentatiei copilului”.

Si pentru a incheia fiecare zi de vizita la targ intr-o atmosfera vesela mami te invita zilnic, intre orele 16.00 si 17.00, la concert alaturi de Clubul Vedetelor Cluj Napoca.

Multe din surprizele pregatite sunt oferite si din partea mami.ro, mamica de azi si parinti.com.

Va asteptam de la mic la mare sa ne bucuram de primavara!

Multumim Ralucai Alexandru (www.camerepentrucopii.ro) pentru decorarea standului, si celorlalti parteneri ai nostri: Acuarelle, Second-chance, Kihi-Kiha, Daiana, Cristina si Lucian Negoita – psihologi ([email protected]), Viorica Olteanu – medic nutritionist.(www.acuarelle.ro)


In this article

Join the Conversation