Sarcina 6 saptamani cu sangerare

416 0

Raspuns:

Draga viitoare mamica,

Nu este cazul sa-ti faci deloc griji, problema nu e asa de grava pe cat pare. Influenta anticonceptionalelor asupra riscului de avort in cazul tau este minor, si nu ai de ce sa-ti faci griji nici asupra posibilelor influente asupra „orientarii sexuale” a copilului……daca lucrurile ar fi asa de simple…multe intrebari si-ar gasi raspunsuri….si ar fi dat si un raspuns cert asupra homosexualitatii…

In ceea ce priveste problema cu sangerarea, acel spotting de care povestesti, si faptul ca deja medicii ti-au recomandat Utrogestan, arata ca exista un deficit de hormoni, necesari mentinerii sarcinii. Utrogestanul are menirea de a suplimenta nevoia de progesteron natural pana cand placenta ta va fi capabila sa preia aceasta indatorire, adica pana spre 20 saptamani. De aici si riscul de avort, lipsa de hormoni – in speta progesteronul – poate duce la alterarea sarcinii, pana la oprirea evolutiei acesteia, si deci avort.

In concluzie, tratamentul si sfaturile pe care le-ai primit – din ce povestesti – sunt optime, si sarcina ta va decurge normal, atata vreme cat le urmezi intocmai.

In this article

Join the Conversation