Scapati de varice folosind un unguent de galbenele

3819 0

Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chis, expert in medicina traditionala indiana, va recomanda cateva solutii naturiste, pentru tratamentul acestei boli care apare mai ales in randul femeilor. Nemiloasa mai ales cu femeile, aceasta afectiune are la origine o circulatie deficitara a sangelui in zona picioarelor.

Concret, sangele ajunge in picioare coborand prin artere si se intoarce la inima prin vene. Pentru ca intoarcerea sangelui se realizeaza impotriva gravitatiei, in vene exista niste valve care se inchid si nu lasa sangele sa se intoarca.

Daca aceste valve nu se mai inchid, rezulta o dilatatie a vaselor de sange si stagnarea sangelui in vene. De aici, umflarea gleznelor si senzatia de greutate in picioare. Daca este ignorata, senzatia de „picioare grele” poate evolua si se poate transforma varice sau tromboflebita.

Studiile arata ca, pana la varsta de 50 de ani, 41% dintre femei se confrunta cu probleme de circulatie a sangelui la nivelul picioarelor. Chiar daca, de cele mai multe ori, este recomandata interventia chirurgicala, exista si remedii naturiste pentru tratamentul acestei boli.

Aplicati zilnic un pansament imbibat cu unguent de galbenele pe zona afectata. In minimum patru saptamani veti observa cum leziunile incep sa dispara. Masajul traditional cu uleiuri medicinale este utilizat pentru fortifierea corpului si tonifierea sistemului nervos. Uleiurile si plantele inglobate in ele patrund prin piele si hranesc diferitele tesuturi din care este structurat corpul.

In this article

Join the Conversation