Scorpion

605 0

Cei mici te vad ca o persoana complexa, poate chiar misterioasa, asa ca ar fi bine sa depasesti aceste doua trasaturi specifice zodiei tale si sa iti deschizi inima in fata lor. Sinceritatea iti va asigura o relatie mult mai eficienta cu membrii familiei, mai ales daca exteriorizarea sentimentelor si temerilor va fi reciproca.

Interesul pentru istorie si psihologie sta in natura fiintei tale, iar predispozitia pentru o continua informare iti va garanta statutul de sursa de incredere pentru ajutorul la teme si proiecte pentru scoala. De asemenea, intuitia iti va permite sa percepi multe dintre emotiile ascunse ale copiilor tai sau motivatiile care le dau un impuls de munca.

Indiferent insa daca ai inteles ceea ce ii framanta sau nu, incurajeaza-i sa-ti spuna tot ce le trece prin minte. Si mai presus de orice, nu face greseala de a folosi secretele pe care ti le impartasesc impotriva lor atunci cand le faci observatii. Mamele-scorpion au tendinta de a-si controla si manipula copiii, asa ca ai grija sa iti stapanesti aceasta latura.

Pentru a-ti consolida caminul cu incredere si legaturi stranse de familie, incearca sa te concentrezi asupra afectiunii oferite, a increderii reciproce si a sprijinului emotional.

In this article

Join the Conversation