Scorpion

632 0

Sunt determinati, pasionati si traiesc totul la intensitate maxima, iar dorinta de a se afla in siguranta ii conduce adeseori pe calea manipularii celor din jur si chiar a propriei persoane. O legatura emotionala puternica si de lunga durata este ceea ce ii face sa se simta impliniti, dar de multe ori inconstient supun aceasta relatie mai multor probe. Daca in copilarie, aceasta tendinta se manifesta involuntar, mai tarziu vor deveni mici manipulatori.

Stiu atat de bine sa isi ascunda sentimentele, incat pot fi o carte imposibil de citit chiar si in fata parintilor. Acestia vor sesiza doar manifestari ale starilor extreme de entuziasm sau dezamagire, astfel incat trairile copiilor vi se vor parea radicale si schimbatoare.

Talentul micutilor de a intelege motivatiile intamplarilor din jurul lor ii face sa patrunda dincolo de misterele vietii. Sunt atrasi inca de mici de romanele pline de suspans sau de filmele horror, compatibile cu firea lor misterioasa, de nepatruns.

Comportamentul manipulator, obsesiv si razbunator le este mult mai la indemana, asa ca scorpionii trebuie sa deprinda de mici puterea de a ierta. Astfel, relatiile complexe de prietenie la care este predispus vor fi echilibrate. In unele cazuri, copiii-scorpion au capacitatea de concentrare si vointa de a intreprinde actiuni in interesul intregii lumi, dar este de datoria ta sa iti indrumi puiutul pe drumul cel bun.

In this article

Join the Conversation