Seminar gratuit pentru persoanele care sufera de infertilitate

779 0

Clinica Fertilia, in colaborare cu platforma www.imidoresccopii.ro, te invita sa participi la seminarul Clubului „Imi doresc copii”. Acesta va avea loc marti, 12 noiembrie 2013, in noua locatie a clinicii Fertilia, situata pe Str. Popa Nan 111, sector 3, Bucuresti.

Participarea la seminar este gratuita, iar dr. Ruxandra Dumitrescu, medic ginecolog in cadrul clinicii Fertilia, va raspunde intrebarilor fiecarui participant. 

Infertilitatea, o problema actuala

„Din pacate, in prezent numeroase cupluri incearca an de an sa aduca pe lume un copil sanatos pe care sa-l creasca si sa-l iubeasca, dar nu reusesc. Astfel de cupluri merita admiratia noastra pentru determinarea si dorinta lor puternica de a avea un copil, iar clinica noastra este dotata cu aparate de ultima generatie care pot depista defectele genetice din timp, putand oferi solutii reale in rezolvarea problemelor genetice. Tocmai pentru aceste cupluri, vom da startul primului seminar al Clubului „Imi doresc copii”, unde vom incerca sa raspundem la toate intrebarile si provocarile prezentate de participanti.”, a detaliat dr. Ruxandra Dumitrescu.

Important!
Pentru a te inscrie la seminarul clubului „Imi doresc copii”, acceseaza site-ul www.imidoresccopii.ro sau trimite o cerere de participare pe adresa [email protected].

Clinica Fertilia

Clinica Fertilia, centru medical ultraspecializat in infertilitate, medicina materno-fetala si ginecologie complexa, este dotata cu tehnologie de ultima ora ce ofera un pachet complet de tratamente, de la inseminarea artificiala, laparoscopia, histeroscopia, proceduri de microchirurgie, donarea de ovule si pana la mame surogat sau fertilizarea in vitro (FIV). De asemenea, Fertilia propune pentru cuplurile infertile variante eficiente si garantate si a preluat initiativa infiintarii unui club destinat cuplurilor care isi doresc copii, femeilor care au incercat aproape toate tratamentele posibile, insa nu au avut un rezultat fericit. 

Platforma www.imidoresccopii.ro a fost creata pentru a oferi suportul informativ necesar pentru viitorii parinti. Asa cum spune si motto-ul platformei „De la infertilitate la Happy End”, scopul platformei este de a deveni principala sursa de informare, atat pentru cuplurile care isi doresc copii si se confrunta cu problema infertilitatii, cat si pentru femeile insarcinate, care au nevoie de raspunsul unui specialist in perioada pre-natala, dar si cea post-natala.

In this article

Join the Conversation