Solutii ingenioase pentru camera copilului

584 0

Un spatiu mic poate sigura confortul si calmul atat de neceasre unui copil. Iar daca aici gasesti mobilierul potrivit si toate celelalte elemente in ton cu ambianta, vei avea, fara indoiala, cea mai placuta camera a casei.

Dar, ca sa termini totul cu bine, vei alege o zugraveala in culori pastelate, la fel tapetul, covorasele si pardoseala perfect lacuita. Noi iti propunem o varianta in care peretii sunt zugraviti in albastru, iar piesele de mobilier sunt toate in culori deschise, astfel incat intreaga camera are un aer mediteranean, cu toate ca se afla sub un acoperis cu panta accentuata, specific zonelor de munte de la noi.

Banda de tapet este asezata acolo unde acoperisul intersecteaza zidurile, apoi urca spre coama. Albastrul nu mai este rezervat doar baietilor, aceasta fiind camera unei fetite care tocmai a depasit varsta leaganului si a trecut in patut.

Chiar si peretele inclinat a fost pictat in albastru deschis si alb, sub forma de norisori care aerisesc spatiul, largindu-l in acelasi timp.

In this article

Join the Conversation