Solutii pentru cresterea parului la femei

1709 3

Foloseşte cu încredere seva de mesteacăn, oţetul de mere şi uleiul de cocos, trei soluţii pentru creşterea părului la femei

Seva de mesteacăn Masajul regulat al pielii capului cu sevă de mesteacăn stimulează creşterea părului la femei. Următoarea reţetă are o dublă funcţie: opreşte căderea părului şi accelerează creşterea acestuia. Pentru prepararea acestei soluţii pentru creşterea părului la femei (este la fel de eficientă şi la bărbaţi), fierbe patru linguri cu frunze uscate într-un litru de apă şi frecţionează scalpul cu aceasta dimineaţa şi seara.

• Restrictiile de frumusete in timpul sarcinii

Oţetul de mere O soluţie la care nu te-ai aştepta este oţetul de mere. Obţinut din mere fără sâmburi, acesta păstrează intacte toate mineralele şi enzimele. Acizii din oţetul de mere (este vorba de acidul malic şi acidul tartric) ajută la reglarea învelişului acid al pielii şi luptă împotriva bacteriilor şi a altor toxine. Aplicat pe păr, oţetul de mere este un remediu natural pentru creşterea acestuia deoarece înlătură celulele moarte şi bacteriile care astupă porii, împiedicând în acest fel astfel creşterea părului. Oteţul de mere curăţă în profunzime firul de păr, fiind indicat mai ales dacă foloseşti numeroase produse de styling (gel, fixativ, spumă de păr). Revigorează, descâlceşte părul, împiedică despicarea lui şi îl hidratează.

•  Cinci ingrediente minune pentru un ten frumos

Uleiul de cocos (îl găseşti în farmaciile naturiste) reprezintă una dintre cele mai eficiente soluţii pentru creşterea părului la femei, fiind un tratament complex pentru păr – îi redă strălucirea, tratează căderea părului şi regenerează firul de păr. Încălzeşte-l până revine la formă lichidă şi masează scalpul. Lasă-l să acţioneze cât mai mult – cel puţin o jumătate de oră, după care spală-te pe cap. Un efect imediat este că părul va fi mai mătăsos şi mai strălucitor. În timp, vei vedea că părul este mai sănătos, că se regenerează şi creşte mai repede. Aceste rezultate se obţin datorită acţiunii multiple a uleiului de cocos, care-l recomandă ca fiind una dintre cele mai bune soluţii pentru creşterea părului la femei: acidul lauric are un rol foarte important în menţinerea sănătăţii părului; de asemenea, uleiul de cocos hidratează; masajul scalpului cu ulei de cocos îmbunătăţeşte circulaţia şi favorizează aportul nutrienţilor şi a oxigenului; este bogat în vitamina E, K şi fier; are proprietăţi antibacteriene.

In this article

Join the Conversation

3 comments

  1. Daniel Răspunde

    Ai ceva rezultate cu produsul ala pana acum?

  2. Ioana Răspunde

    Eu ma dau cu o masca de o saptamana si nu prea vad cine stie ce rezultate. Poate apar mai tarziu….

  3. Delia Răspunde

    Suplimentele pentru stoparea caderii parului pot ajuta cu conditia sa se schimbe stilul de viata.