Solutii rapide pentru stilul unei proaspete mamici

1080 0

Chiar dacă eşti proaspătă mămică, iar principala ta grijă este puiul drag care are atâta nevoie de tine, nu trebuie să te neglijezi.

Nu-ţi face bine să priveşti în oglindă un chip obosit, cu ochi încercănaţi şi un păr prins într-o banală coadă de cal, nu-i aşa? Iar dacă această imagine este completată de o ţinută comodă, dar lălâie şi care te dezavantajează, ai suficiente motive să nu te simţi bine în pielea ta. Iată câteva soluţii, uşoare şi rapide, care te pot scoate din impas.

6 soluţii rapide şi eficiente pentru proaspete mămici

Desigur, nu este momentul potrivit să vorbim de coafuri sau de stiluri complicate de machiaj, dar există câteva soluţii care nu-ţi consumă timp şi te pot ajuta să arăţi, din nou, odihnită şi îngrijită.

Coafura Nu sunt puţine vedetele care după ce au născut, au decis să se tundă. Katie Holmes, de exemplu, a apelat la o tunsoare bob tinerească şi nepretenţioasă. Alege o coafură care să se potrivească stilului şi feţei tale şi care se aranjează uşor dimineaţă. Când mergi la salon, explică faptul că nu ai timp să stai în faţa oglinzii şi că ai nevoie de o tunsoare care se aranjează de la sine, fără bătaie de cap. Poţi încerca şi varianta unui breton într-o parte, uşor filat. 

Machiaj Nu mai ai timp să aplici fard de ochi sau umbre care să accentueze privirea? Sari peste această etapă şi pune accentul pe prospeţimea şi sănătatea tenului. Estompează cearcănele şi foloseşte un fond de ten pentru a uniformiza culoarea acestuia şi pentru a ascunde eventualele pete. Dacă nu ai timp să te machiezi, foloseşte-te de o pereche de ochelari de soare, numai buni să ascundă o privire obosită. Nuanţele roz sau portocalii la lentile luminează întreaga faţă.

Încălţăminte Investeşte într-o pereche de pantofi comodă, dar de calitate şi colorată. În acest fel, încălţămintea va conferi o notă veselă şi sofisticată ţinutei tale. 

Pantaloni Jeanşii fac minuni! Dar numai dacă ai ales o pereche care ţi se potriveşte şi-ţi vine perfect. Dacă ai jeanşii potriviţi, îi poţi combina cu o cămaşă sau bluză albă, simplă, şi vei obţine un rezultat foarte plăcut.

Geanta bebeluşului este nelipsită din arsenalul unei proaspete mămici. Pentru că este vorba de un accesoriu atât de important, pe care îl vei purta zilnic, investeşte într-o geantă pentru bebeluş cu un design atrăgător. Alege o piesă cu multe buzunare şi cu fermoare care sa-ţi permită să-ţi organizezi lucrurile, din material de calitate şi cu o culoare plăcută.

 

 

 

In this article

Join the Conversation