SOS Satele Copiilor Romania lanseaza un apel de Iepuras

344 0

Niciodata nu e prea tarziu pentru o fapta buna. Implicarea ta poate sa aduca fericirea in sufletele unor copii! Nu trebuie decat sa comanzi o felicitare SOS Satele Copiilor Romania si-l vei ajuta pe Iepuras sa viziteze peste 270 de copii aflati in ingrijirea asociatiei.

Initiativa SOS Satele Copiilor Romania

Mai este foarte putin timp pana la Paste si pana cand Iepurasul va aduce cadouri si surprize copiilor. Iar cadouri asteapta toti copiii, fie ca au sau nu norcoul sa aiba parte de o familie sanatoasa si fericita.

Comanda felicitarile SOS satele Copiilor Romania desenate special de copii si il ajuti, si in acest an, pe Iepuras sa isi indeplineasca misiunea: ii va vizita pe cei peste 270 de copii si tineri aflati in ingrijirea SOS Satele Copiilor Romania.

Pentru mai multe detalii, scrie la adresa de email [email protected]

Despre SOS Satele Copiilor Romania

„Misiunea SOS Satele Copiilor Romania incepe atunci cand un copil a pierdut dragostea si securitatea familiei sale biologice. Intreaga activitate a asociatiei pune pe primul loc interesul copiilor – integrarea intr-o familie SOS sau sprijinul familiei biologice”, scrie pe site-ul SOS Satele Copiilor Romania.

SOS Satele Copiilor Romania a fost infiintata in anul 1990 si, in prezent, implementeaza 3 programe la nivel national: in Bucuresti, Sibiu si Bacau. Asociatia ofera servicii de ingrijire de tip familial (Sate SOS), servicii de consiliere ( Programe de Intarire a Familiei) si servicii educationale (Gradinite SOS, Masina cu Jucarii, Tabara Sociala, Proiecte Educationale).

 

 

In this article

Join the Conversation