Spectacolele lunii decembrie la Bucuresti: rock simfonic, teatru, muzica clasica, jazz si colinde

510 0

In topul preferintelor se situeaza revenirea legendarului Cristi Minculescu alaturi de trupa IRIS in concertul ROCKOLINDE ce va avea loc marti, 22 decembrie la Sala Palatului din capitala. Invitatii speciali ai serii, soprana Felicia Filip, violoncelistul Adrian Naidin si band-ul sau (Ionuț Micu – tobe, Andrei Bălașa- chitară și Mircea Muntenița – bas) si Orchestra Sinfonia Bucuresti sub bagheta dirijorului Florin Totan, garanteaza fanilor atmosfera unei seri  de neuitat. ROCKOLINDE SIMFONIC reprezinta, in acelasi timp, celebrarea evenimentului de succes ”Athenaeum Live”, sustinut in urma cu 15 ani pe aceeasi scena.

Screenshot_1

Cele mai frumoase valsuri vieneze vor rasuna luni, 21 decembrie pe scena Teatrului National Bucuresti in interpretarea celebrei orchestre Johann Strauss Ensemble sub conducerea carismaticului Russel McGregor. Muzicienii austrieci revin la Bucuresti, pentru al 11-lea an consecutiv, inregistrand un nou record. Concertul ”Best of Vienna” va fi sustinut in cadrul a doua reprezentatii sold-out, de la orele 17:30 si 20:00.

Screenshot_2

Seara de luni, 21 decembrie le aduce iubitorilor de colinde jazz un concert inedit sustinut in maniera inconfundabila a non-conformistului muzician Adrian Naidin. La numai 8 zile de la anuntul concertului ”Maturatorii Raiului” la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti, admiratorii artistului au epuizat biletele in totalitate. Astfel, organizatorii au decis sa programeze cea de-a doua reprezentatie, in aceeasi seara, incepand cu ora 21:15.

horatiu malaele

Recitalul plin de umor al indragitului actor Horatiu Malaele, ”Sunt un orb”, se afla de asemenea, in topul preferintelor publicului bucurestean. Sub auspiciul ”Pericol de ras in hohote!”, artistul va putea fi aplaudat in cadrul editiei speciale de Craciun, ce va avea loc joi, 17 decembrie la Cinema Scala, incepand cu ora 20:00. Biletele mai pot fi achizitionate atat online prin www.ticketnet.ro precum si de la casa de bilete a cinematografului Scala.

Screenshot_3”Freak Show”: One-man-show-ul cu FLORIN PIERSIC JR va fi prezentat pe 28 decembrie la Teatrul Național din București – Sala Pictura.

Realizat dupa un material scris de Florin Piersic jr, in regia si interpretarea sa, FREAK SHOW este un spectacol dinamic, gandit astfel incat sa tina publicul cu sufletul la gura, timp de doua ore. Cei prezenti vor avea ocazia sa urmareasca evolutia cameleonica a unui singur actor care se transformă continuu in alt personaj, intr-o succesiune halucinanta. Miliardar de carton, muncitor pe santier, bancher, pensionar, producator de film sau profesor – acestea sunt doar cateva dintre cele 13 personaje pe care Florin Piersic jr le va aduce in lumina reflectoarelor.

Asadar, programul cultural bucurestean din preajma sarbatorilor de Craciun se evidentiaza prin diversitate pornind de la teatru, muzica clasica si ajungand pana la rock-simfonic. Cei are doresc sa opteze pentru una dintre aceste recomandari culturale isi pot procura biletele de la casele de bilete ale salilor de spectacol precum si online accesand, www.ticketnet.ro .

 

In this article