Strumpfii 2: aventuri in Paris FOTO si VIDEO

1901 0

"Strumpfii 2" ("Smurfs 2") este una dintre cele mai asteptate premierele ale verii. Este un film de animatie 3D a carui actiune te poarta prin Paris şi numeroase locuri emblematice precum Turnul Eiffel, Palatul Garnier (Opera din Paris), Arcul de Triumf, Luvru, Sena, Fantana Trocadero, Hotelul Plaza Athenee si Catedrala Notre Dame.

Strumfii 2: o poveste plina de suspans si culoare 

In "Strumpfii 2", vrajitorul cel rau, Gargamel da viata unor creaturi malefice, care seamana cu strumpfii, numite Naughties (Obraznicaturile) care, spera el, il vor ajuta sa puna mana pe esenta magica a strumfilor.

Dar atunci cand descopera ca numai un strumpf adevarat ii poate da ceea ce urmareste si ca numai o vraja secreta a Strumpfettei le poate transforma pe Obraznicaturi in strumfi adevarati, Gargamel o rapeste pe Strumfette si o duce la Paris, unde el devenise, in ochii a milioane de admiratori, cel mai mare vrajitor al lumii.

.

Ca si Strumpfette (pe care o crease tot el, dar magia lui Papa Strumpf o transformase intr-un strumf adevarat), Obraznicaturile au fost facuti dintr-un bot de lut, iar Gargamel intentioneaza sa afle formula pentru a le transforma in strumpfi " de vita albastra" – de fapt, daca ar afla vraja prin care Strumfette a fost transformata in strumf cu adevarat albastru, Gargamel ar putea crea nenumarati strumfi si sa devina cel mai puternic vrajitor cunoscut vreodata in lume.

Cand se afla in sat ca Strumfette a fost rapita, Papa nu sta pe ganduri, el ticluieste un plan de salvare la care ar trebui sa participe cei mai destoinici strumfi: Gutsy (curajosul), Brainy (istetul) si Hefty (babanul). Dar, Papa greseste pasele magice si se pomeneste cu o echipa de salvare formata din Vanity (increzutul), Clumsy (impiedicatul) si Grouchy (pesimistul). Ei bine, in cazul asta, Papa mai are o scamatorie de rezerva: ii va chema din nou in ajutor pe vechii lui prieteni, sotii Winslow si familia lor.

VIDEO: Strumpfii 2 – trailer oficial

.

Strumfii 2 te poarta prin Paris 

“Cel mai emotionant lucru pentru mine, ca regizor, era sa conduc aventura lor prin tot Parisul,” spune regizorul Raja Gosnell. “Am ajuns sa filmam in locuri in care, dupa cate stiu eu, n-a mai filmat nimeni. Am filmat pe scena Operei din Paris si de pe arcadele contrafortilor de la Catedrala Notre Dame. Datorita simpatiei publicului pentru strumfi si a muncii de lamurire purtata de Jordan si de co-producatorul Raphael Benoliel cu autoritatile Parisului, am avut acces acolo unde n-am crezut ca vom filma vreodata. Ce altceva si-ar mai putea dori un regizor?”

"Strumpfii 2" va avea premiera pe 23 august la Grand Cinema Digiplex.

 

 

 

In this article

Join the Conversation