Taur

551 0

Vei sti intotdeauna cand sa-ti alini puiul cu un zambet sau o imbratisare si totodata il vei invata ce este cu adevarat important in viata.

La categoria defectelor, toleranta se afla in capul listei. Cedezi usor la rugamintile celor mici de a le cumpara dulciuri sau jucarii, dar nu te poate acuza nimeni atata timp cat tot ce vrei este sa-i faci fericiti pe copii.

Ai grija insa la alimentatia micutilor, nu exagera cu inghetata si provoaca-i si la activitati sportive. Acest lucru nu ar trebui sa fie o problema pentru tine, intrucat ai o legatura speciala cu natura. De aceea, iti place mancarea sanatoasa si naturala si ii vei invita intotdeauna pe membrii familiei sa iasa la o plimbare dupa cina. Mai tarziu, vor vedea rezultatele asupra bunastarii lor fizice si emotionale.

Nu te sfiesti sa le arati celor mici dragostea pe care le-o porti, pentru ca esti o fire plina de afectiune. De asemenea, ii vei invata inca de la varsta copilariei ce inseamna adevaratele valori ale unui reprezentant din zodia taurului. Rabdarea, loialitatea si sarguinta vor fi primele pe care le vei mentiona.

Iti place la nebunie sa fi inconjurata de familie si prieteni, asa ca probabil locuinta voastra este una confortabila si plina de obiecte familiare. Invata sa fi mai flexibila, pentru ca incapatanarea caracteristica zodiei tale ii va deruta pe cei mici. Ei au nevoie de stabilitate si deschidere din partea ta.

In this article

Join the Conversation