Taur

526 0

Copiii nascuti sub acest semn zodiacal dezvolta pasiuni pentru natura si mediul inconjurator, asa ca se vor simti in largul lor numai sub cerul liber. Cand va creste, grija puiului tau se va indrepta catre o gradina, o curte, plantele din casa sau un animal de companie. Nu-ti face probleme, responsabilitatea si harnicia nu ii lipsesc.

Taurasilor juniori le place sa descopere lumea cu ajutorul simturilor. Mirosul, gustul sau auzul le vor fi de folos pentru a eticheta diverse spatii. Dintre toate insa, gustul primeaza, ei fiind mari degustatori ai tuturor tipurilor de mancare. Isi va alege cu usurinta mancarurile preferate si le va respinge cu incapatanare pe cele care nu se afla pe lista favoritelor. Apetitul dezvoltat nu trebuie hranit totusi cu prea multe dulciuri.

O alta trasatura caracteristica micutilor tauri este nevoia de siguranta. Fie ca vorbim de cea financiara, fie de cea emotionala, copiii din aceasta zodie tanjesc dupa ocrotire si iubire. Bebelusilor le place sa fie tinuti in brate si leganati in scutece, iar cand cresc se ataseaza usor de jucarii sau de o paturica de care nu vor sa se mai desparta.

Pe langa toate acestea, nu uita sa te obisnuiesti si cu ritmul de lucru al copiilor-taur. Graba nu le sta in fire, asa ca nu le aglomera programul zilnic cu prea multe activitati, altfel nu vor da prea mult randament. Mergi mai bine pe ideea „incet, dar sigur”.

In this article

Join the Conversation