Toto, cocoselul cel viteaz 3D

3405 0

Toto este un cocoşel tare simpatic, un prieten de nădejde, care nu-i lasă baltă niciodată pe cei care i-au acordat încrederea. El este tare ambițios, și visează să ajungă mare campion de lupte în arena din sat.

Toto, cocoselul cel viteaz 3D Dorinţa i se îndeplinește într-un mod neaşteptat: un fermier necinstit o trage pe sfoară pe Bunicuța, stăpâna fermei,  şi o forţează să parieze proprietatea într-o luptă de cocoşi. Astfel, Toto va trebuie să se antreneze pentru a-l învinge pe cocoşul Bankivoide, campionul campionilor, ştiind că soarta fermei şi a locuitorilor ei se află în “mâinile” sale.

Toto, cocoselul cel viteaz 3D

Amicii lui Toto – Willy, Bibi, Confi şi Tocino – pleacă în căutarea unui fost campion la lupta de cocoşi, o adevărată legendă vie, care să-l antreneze pe Toto. Dar misiunea nu este tocmai simplă, deoarece ei trebuie să se înţeleagă cu singurul care-i poate duce la fostul campion, un ou de raţă pe nume Patín Patán, a cărui sănătate mentală pare să fie discutabilă. Cum era de așteptat, din film nu lipsește nici o frumoasă găinușă. Prin urmare, aventuri cât cuprinde!

Toto, cocoselul cel viteaz 3D

Toto, cocoșelul cel viteaz 3D va rula în cinematografe din 18 decembrie.

Trailer: Toto, cocoșelul cel viteaz

Foto: Intercom Film

Autor: Adina Gruia

In this article