Treningul – piesa esenţială a garderobei feminine

2016 0

Vara este important să avem o apariţie cool şi relaxată. Chiar dacă cele mai populare piese vestimentare sunt rochiile, fustele şi pantalonii vaporoşi, din garderoba de sezon nu trebuie să lipsească nici treningul.

Nu intră în discuţie treningurile din materiale groase precum catifeaua, ci mai degrabă cele compuse dintr-o bustieră în nuanţe neon şi o pereche de pantaloni subţiri. Trebuie să ai în vedere faptul că pe piaţă întâlneşti o gamă variată de treninguri damă însă trebuie să optezi pentru modelul care ţi se potriveşte de minune, indiferent că îl vei alege pentru plimbările zilnice din parc sau pentru o tură de alergare.

Treningul – piesa de bază pentru o drumeţie ca la carte

Ştii pozele acelea de pe Instagram în care o mulţime de influencerițe se fotografiază în vârf de munte sau în diverse cadre care îţi taie răsuflarea? Ai observat că majoritatea poartă treninguri?  Aşadar, dacă te-ai gândit să faci o drumeţie montană şi vrei să scoţi şi tu nişte instantanee splendide, treningul este piesa de bază pe care trebuie să o ai în vedere. 

O asemenea ţinută trebuie să fie întregită de o pereche de adidaşi rezistenţi, însă dacă drumul este mai anevoios, vei avea nevoie neapărat de nişte ghete de trekking. Rucsacul trebuie să fie nelipsit și el!

Treningul în ţinute moderne, noncoformiste

În ultima vreme tendinţele în modă au devenit tot mai nonconformiste. Treningurile s-au reinventat, tocmai pentru a oferi un aer stylish şi modern oricărei ţinute.

La foarte multe vedete mega-cunoscute, precum Kim Kardashian şi Jennifer Lopez, am văzut combinate treninguri cu poșete piele. Ce observăm este că poşeta din piele reuşeşte să dea o notă glam oricărui look şi poate transforma chiar şi cea mai plictisitoare ţinută într-una spectaculoasă.

Dacă te gândeşti la o asemenea combinaţie, bazează-te pe principiul “keep it simple” şi nu încărca inutil ţinuta. Spre exemplu, pentru o seară răcoroasă de vară poţi alege un trening negru din bumbac, asortat cu o geantă crossbody din piele neagră sau o altă culoare pe care o preferi mai mult. Completează acest look cu un ceas nude cu curea din piele.

StylishCircle.ro este o platformă online care se adresează tuturor pasionaţilor de modă. Aici vei găsi o mulţime de piese vestimentare în tendinţe de la designeri cunoscuţi, printre care și o gamă variată de treninguri şi poşete din piele.

 

 

Sursă: agenția SeoPower

Sursă foto: Pexels

In this article