Trimestrul II, start la nebunii in pat

4071 0

Tot atunci dispar de cele mai multe ori si greturile care v-au dat atatea batai de cap. Burtica abia se itest, iar hormonii pot fi responsabili de o crestere a apetitului sexual.

Corina recunoaste: „Sunt o femeie cu o sexualitate normala. Dar in al doilea trimestru parca o luasem razna. In drum spre birou, visam cu ochii deschisi la sex…Am inceput sa port decolteu pentru prima data in viata mea si sotul imi spunea ca i-ar placea sa fiu gravida tot timpul.

Nu banuia ca prin trimestrul trei se vor schimba lucrurile.” Sanii mariti, soldurile feminine si o burtica senzuala le fac pe multe femei sa se simta fertile si sexi in aceasta perioada.

In plus, sarcina marste fluxul sanguin din zona genitala si unele norocoase pot descoperi, in sfarsit, ce inseamna un orgasm multiplu. Pantecul rotunjit este practic singurul hop…

Sotul Corinei recunoaste: „Ma uimea apetitul sexual al nevestei mele si eram hotarat sa profit de orice ocazie. Numai ca, din cand in cand, in toiul lucrurilor, realizam ca e insarcinata si ca acolo, in buritca ei, e copilul nostru. Asta ma cam speria. Asa ca am gasit tot felul de modalitati de a proteja burtica.”

Medicii sunt de acord ca pozitiile sexuale trebuie ajustate usor, pe masura ce sarcina avanseaza. Acum e cel mai potrivit moment pentru ca tu sa preiei fraiele. Din pozitia „women on top”, te asiguri ca burtica ta nu e inghiontita stangaci si, mai mult, controlezi ritmul si obtii placerea mai usor.

Nu te ingrijora insa daca nu te transformi intr-o „fiara sexuala”. E perfect normal si asa. Te poti simti balonata, neatragatoare si obosita in continuarea, asa ca, daca nu ai chef de sex, explica-i clar partenerului ce te apasa si cere-i sa fie intelegator. Pana la urma, esti ocupata sa-i faci un copil!

In this article

Join the Conversation