Ulei de cuisoare pentru copii

3886 0

Uleiul de cuişoare are proprietăţi terapeutice care nu sunt deloc de neglijat. Caută-l în farmaciile cu produse naturiste în cazul în care puiul tău se confruntă cu următoarele probleme.

Ulei de cuişoare pentru copii

Dacă îi dai micuţului tău într-o lingură cu supă sau iaurt 2 – 3 picaturi de ulei de cuişoare, îi poţi uşura disconfortul produs de colici.

Dacă masezi gingiigle puiului tău cu pansament steril înmuiat în ulei de cuişoare (10 picături), diluat cu apă caldă (100 ml), îi vei calma aproape imediat durerile supărătoare date de apariţia dinţişorilor.

Cel mic are afte bucale, s-a zgâriat sau are o vânătaie? Diluează, în proporţii egale, uleiul de cuişoare cu ulei de masline şi tamponează locul cu pricina.

Feacă puţin cu ulei de cuişoare porţiunea din piele care prezintă înţepături de ţânţari (uleiul de cuişoare are efect dezinfectant şi, în plus, alungă insectele).

Pentru tine

Mestecatul de cuişoare calmează durerea de măsele. Acest lucru nu înseamnă că vindecă problema, ci face durerea suportabilă până ajungi la doctor. Consumul excesiv de cuişoare irită mucoasa! Ascultă de papilele gustative care te vor "anunţa" când trebuie să te opreşti.

Despre cuişoare

Se folosesc mugurii arborelului cu acelaşi nume, iar ingredientele active sunt în mare parte uleiurile volatile şi taninii care funcţionează ca dezinfectanţi puternici pentru cavitatea bucală, gât şi intestine.

In this article

Join the Conversation