Un martisor si o incurajare pentru mamele aflate la terapie cu copii prematuri

1184 0

Acesta este mesajul pe care-l transmite Asociatia “Unu si Unu” si motorul actiunii pe care o desfasoara in aceste zile, pana pe data de 15 martie.

Pentru ca mamele care se afla acum la terapie alaturi de bebelusii lor nascuti prematur au nevoie de incurajare si de speranta, ofera-le un martisor – un fluturas care simbolizeaza renasterea si speranta – si un gand bun, sub forma unui mesaj personalizat. Martisoarele, in valoare de 3 euro, sunt realizate de tineri cu dizabilitati din cadrul Fundatiei Sf. Dumitru.

Martisorul pe care il donezi, impreuna cu mesajul de incurajare pe care-l transmiti, va ajunge la mamele cu copii prematuri aflati la sectiile de terapie intensiva in spitalele din Bucuresti.

Acceseaza linkul http://unusiunu.com/  pentru a dona martisorul in valoare de 3 euro si pentru a ajunge la formularul dedicat mesajului de incurajare.

Despre Asociatia "Unu si Unu"

Scopul principal al Asociatiei “Unu si Unu” il reprezinta sustinerea financiara si morala a familiilor cu copii din sarcina multipla (gemeni, tripleti, etc.), in care un copil sau toti (datorita traumelor prenatale, natale, sau post natale) au fost afectati fizic sau/si psihic. 

In this article

Join the Conversation