Un nou special – Sanatatea de azi

508 0

 In lume, peste 200 de milioane de femei au osteoporoza, care le afecteaza uneori  iremediabil calitatea vietii. Pana nu demult, osteoporoza era boala asociata batranetii, dar, in ultima vreme, incepe sa-si faca aparitia si mai devreme de varsta a atreia.

In editia speciala Sanatatea de Azi poti afla ce se petrece in interiorul oaselor, ce determina aceasta afectiune, care sunt tipurile de osteoporoza, cum sa previi osteoporoza, ce analize ai de facut dupa varsta menopauzei, dar si cum sa opresti din evolutie aceasta afectiune.

Osteoporoza nu mai este de mult boala persoanelor in varsta. Tot mai multi tineri sunt amenintati de ea, fara ca macar sa stie. Citeste editia speciala Sanatatea de azi si informeaza-te in legatura cu factorii care cresc riscul pentru aceasta afectiune.

Daca iti pui si tu intrebarea „Osteoporoza se trateaza?“, cauta in paginile editiei speciale Sanatatea de azi sfaturile medicilor cu privire la supravegherea continua a osteoporozei. Pe langa tratamentul alopatic recomandat de medici, exista si alte solutii pentru prevenirea, tratarea si, uneori, chiar regresul osteoporozei. Citeste despre fiecare dintre acestea in noul numar special alrevistei Sanatatea de Azi.

 

In this article

Join the Conversation