Unde gasim costume pentru Halloween?

708 0

Cu siguranta, marea ta ingrijorare este de unde sa iei un costum potrivit. Fie ca nu il mai incape cel de anul trecut sau doar nu ii mai place, trebuie sa gasesti o modalitate de deghizare a micutului tau.

Cum buzunarul nu prea iti permite sa cumperi imbracaminte pe care o poarta doar o data pe an, preferi sa te orientezi spre inchiriere. Cea mai comoda varianta este inchirierea online. Desi ai dezavantajul ca nu il poti proba pe cel mic pentru a-ti da cu parerea in prealabil, exista multe site-uri care pun la dispozitie numeroase fotografii cu ceea ce poti sa alegi.

Spre exemplu, pe pagina web www.costume-de-carnaval.ro, poti gasi costumatii pentru toate varstele si toate gusturile. Desi nu sunt disponibile pentru inchiriat, ci doar pentru cumparat, preturile nu sunt prea exagerate. Un costum de pirat variaza de pilda intre 65 si 125 de lei, in timp ce unul de zana are un pret intre 80 si 120 de lei. Unde mai pui ca firma ti le livreaza fie prin intermediul curierului rapid, fie prin posta, in orice localitate din tara.

O alta firma, de data aceasta cu sediul in Oradea, am gasit pe pagina www.azoldo.ro. De aici poti fie sa cumperi, fie sa inchiriezi costume si accesorii pentru carnaval.

De la www.partyfactory.ro, ai ocazia sa iei pentru micutul tau orice costum iti place in schimbul a 50 de lei. Acesta trebuie restituit dupa 24 de ore.

Catalogul de costume de la www.paiataparty.ro este suficient de variat, iar daca nu poti sa ajungi la sediul din capitala pentru a-l ridica, firma asigura deplasarea in orase aflate pana la 200km distanta in cazul in care si prietenii puiului tau vor sa comande de la aceeasi firma. Te costa 40 de lei indiferent de costumul pe care il alegi, langa care trebuie sa achiti o garantie de 100 de lei, pe care o vei primi la restituire daca imbracamintea si accesoriile sunt in aceeasi stare. In schimbul aceleiasi sume de 40 de lei, www.totalparty.ro inchiriaza pentru 24 de ore costumatii pentru cei mici.

Daca in cele din urma, nu dispui de bani sau timp necesare pentru a cumpara sau inchiria un costum pentru prichindelul tau, poti sa incerci sa ii confectionezi tu unul. Solicita-i si celui mic ajutorul, vei vedea ca imaginatia lui iti va fi de folos. O pelerina neagra si o palarie de aceeasi culoare nu necesita prea mult timp de realizare, dar pe cat pare de simplu, pe atat de multumit va fi micutul tau cand se va recomanda drept un vrajitor sau un magician. Poti de asemenea incerca sa aplici puf pe o bentita a fetitei tale si sa ii decupezi o pereche de aripi din carton pe care sa i le lipesti sau sa i le atasezi prin intermediul unui elastic de spate. Vei avea o zana-fluturas incantatoare.

In this article

Join the Conversation