Unde trimitem copilul in vacanta

374 0

Taberele sunt o varianta pe gustul copiilor. Nu doar ca evadeaza pentru cateva zile din spatiul lor obisnuit, dar au posibilitatea sa exploreze locuri noi si sa isi dezvolte abilitatile de socializare. Poti alege o tabara in Busteni, Suncuiusi sau Straja. Preturile variaza intre 590 si 800 lei.

Alpin Camp Busteni organizeaza tabere de 7 zile, cu masa inclusa si intrari la muzee la un pret de 850 lei, cu reducere pentru grupuri de prieteni sau daca familia are mai multi copii.

S-a terminat scoala, insa copiii pot profita de vacanta pentru a invata intr-un mod mai amuzant. Poti alege ceea ce se numeste turismul educational, spre exemplu o excursie la Nisipurile deAur, o saptamana in care copilul are posibilitatea sa isi imbogateasca cunostintele de limba engleza.

Alege o tema pentru vacanta copilului tau, fie una prin care sa isi dezvolte abilitatile creative, fie una prin care sa devina mai bun intr-un anumit sport. Un exemplu este tabara de tenis unde va beneficia atat de antrenamente, cat si de activitati recreative.

Marea este unul din locurile unde copiii se pot distra cu siguranta. Navodari are deja o traditie in organizarea vacantelor la mare pentru copii in cadrul taberei Delfinul. Tariful pentru o saptamana este de maxim 384 lei.

Daca nu vrei ca micutul/micutul tau/ ta sa stea prea departe de casa, incearca sa il/o trimiti la cursuri de vara. British Council organizeaza astfel de cursuri speciale in limba engleza la un pret de 1130 lei.

Bineinteles, o varianta care poate fi la fel de distractiva este traditionala vacanta la bunici, la tara. Poate este o solutie mai ieftina, dar ii va da copilului ocazia sa respire aer mai curat decat cel de la oras si sa fie mai aproape de natura.

In this article

Join the Conversation