Vanatoare de comori in Gradina Botanica Bucuresti

248 0

Prima sambata din luna iunie a acestui an va gazdui in Gradina Botanica o vanatoare de comori, clovni care vor realiza figurine din baloane si vor face face painting, precum si teatru pentru copii. Principala activitate va fi o vanatoare de comori in cadrul careia atat copiii, cat si parintii vor avea de raspuns la intrebari legate de natura, astfel incat sa poata reface puzzle-ul hartii care ii duce la comoara.

Vor parcurge astfel un traseu prin Gradina botanica, intalnindu-se cu personaje de poveste care le vor pune intrebari si ii vor ajuta sa ajunga la locul unde se gaseste cufarul comorii. Inscrierile se fac la intrarea in Gradina Botanica la orice ora in intervalul 11.00-17.30.

Pe langa vanatoarea de comori si intalnirea cu clovnii, cei mai mici vizitatori ai gradinii botanice vor putea urmari doua piese de teatru: Alba ca Zapada si cei 7 Pitici, piesa bazata pe binecunoscuta poveste, si Elefantelul Curios, unde actiunea se petrece in jungla, personajul principal fiind un pui de elefant foarte curios care „pleaca la Nil, sa afle ce mananca un crocodil”.

Programul pentru activitatile ce vor avea loc in gradina Botanica este urmatorul:

  • Vanatoarea de comori – intre 11.00 si 17.30 – in acest interval parintii si copii se pot inscrie (dar numai impreuna) pentru „a porni la vanatoare”. Inscrierile au loc la intrarea in Gradina.
  • Clovnii care picteaza pe fata si fac figurine din baloane vor fi prezenti in intervalul 11.00-17.00, in zona Gradinii Italiene (sector al Gradinii botanice).
  • Alba ca Zapada si cei 7 Pitici – 12.00-13.00.
  • Elefantelul curios – 16.00-17.00

In this article

Join the Conversation