Varsator

534 0

Intrucat esti adepta depasirii limitelor normalului, nu vei sari ca arsa in momentul in care copiii vor veni acasa cu parul vopsit verde sau cu un stil vestimenatar nou. Pentru tine, copilaria si adolescenta inseamna a explora si a incerca diferite modalitati originale de exprimare a personalitatii. Loialitatea si stabilitatea nu lipsesc insa de la baza intemeierii familiei, prin urmare nu ii vei scapa din mana pe cei mici, chiar daca le acorzi atata libertate.

Pur si simplu, o mamica varsator nu se poate impaca cu rolurile traditionale care trebuie indeplinite in familie. Le vei insufla si copiilor libertatea si curiozitatea ta, astfel incat isi vor face si ei prieteni cat mai diferiti, asa cum ai facut si tu.

Le vei supraveghea totodata si abilitatea de a gandi progresiv si de a gasi solutii cat mai creative. Vei fi un model in ceea ce priveste perspectiva de viitor, spre deosebire de alti parinti care raman blocati in prezent sau in trecut.

Una dintre provocarile la care vei fi supusa este cea de a te apropia mai mult din punct de vedere emotional de micuti. Ai tendinta de a te simti confortabil in situatiile care necesita intelectul, iar atunci cand copiii au nevoie de sprijin sau sunt suparati incerci sa te eschivezi. Invata sa devii mai afectuoasa cu ei.

In this article

Join the Conversation