Viata noastra de cuplu lasa de dorit

238 0

Raspuns:

Din cate mi-ati povestit sunt mai multe probleme in relatia dvs. Pot sa va spun cum cred ca ar fi mai bine sa procedati dar sunt si lucruri care tin strict de sotul dvs (de exemplu consumul de alcool) care nu pot fi rezolvate decat daca el vrea si se implica. Daca sunteti hotarata sa ramaneti in aceasta relatie trebuie sa stiti si sa credeti cu tarie un lucru: nu sunteti oribila! Nici pe departe. Sunteti o femeie care daca doreste poate fi infloritoare, poate sa se bucure de schimbarile corpului de ec se intampla acolo si doar ea si copilul simt asta. Femeia insarcinata este o femeie foarte frumoasa, are o stralucire, o luminozitate si de ce nu o voluptate.

Ei bine toate acestea le aveti si dva doar ca impresia mea este ca le negati, le acoperiti pentru ca probabil sunteti prea afectata de comportamentul sotului sau considerati ca nu este decent sa va purtati ca o femeie senzuala. Poate sunteti o femeie grasa, asta nu inseamna ca nu puteti fi senzuala. Ingrijiti-va, acordati-va mai multa atentie, alegeti haine care sa nu fie fixe, mulate, poate chiar putin mai mari decat marimea obisnuita dar care sa curga, sa le simtiti placut pe dvs.

Probabil sunteti macinata de ganduri, de incertitudini fata de cum va fi dupa ce nasteti daca acum sotul se poarta asa. Probabil ca nu va va oferi suportul necesar dar daca sunteti decisa sa ramaneti casatorita cu el trebuie sa aveti curajul de a reusi sa aveti grija de dvs, de copil, de relatia dintre voi.

Mult succes!

In this article

Join the Conversation