Vindecă-te în mod natural: Antibioticele oferite de natură

425 0

 Încearcă mai întâi antibioticele naturale. Eficiente fără să fie nocive, antibioticele naturale pot neutraliza bacteriile şi microbii.

Citeşte şi LEACURI BĂBEŞTI. Bicarbonatul şi muşeţelul, mai eficiente decât antibioticele

Plantele medicinale nu actioneaza asupra germenilor care sunt la originea bolilor infectioase prin aceleasi mecanisme ca ale antibioticelor de sinteza. Asta nu inseamna ca nu le pot face sa dispara din organele bolnave. Doar ca modul lor de actiune este diferit.

Ele impiedica supravietuirea germenilor prin schimbarea terenului care le favorizeaza dezvoltarea. In plus, plantele au efecte nedorite mai putine, in special la nivelul florei intestinale. Asta cu conditia sa le folosesti corect si sa ceri sfatul farmacistului. Daca simptomele persista, este recomandat sa mergi la medic.

Citeşte şi BACTERIILE rezistente la antibiotice ar putea UCIDE 10 MILIOANE de oameni pe an

Branza cu mucegai contine bacterii care formeaza parti albastre sau verzui. Acestea au fost la originea descoperirii primului antibiotic, penicilina. In trecut, ciobanii obisnuiau sa aplice branza cu mucegai pe ranile oilor, pentru a preveni cangrena. Deci, daca iti place branza roquefort si ai racit, nu ezita sa o introduci in meniu. Nu te astepta, totusi, la miracole. Desi ciupercile din acest tip de branza sunt antibateriene, ele nu sunt capabile sa realizeze sinteza pe care o face medicamentul inca folosit pe scara larga. Totusi, pentru a preveni racelile, nu ezita sa consumi branza cu mucegai, mai ales in sezonul rece.

Citeşte şi SFATURI pentru a preveni RĂCEALA la copii în sezonul rece

1. Propolisul

Propolisul este fabricat de albine din rasinile pe care le gasesc pe arbori. Cu el izoleaza si aseptizeaza stupul. Numerosii sai agenti anti-bacterieni il fac eficient in special in caz de gastroenterita si angina. Insa campul de actiune al propolisului este extrem de vast. El lupta si cu infectile cauzate de bacteriile si ciupercile de tip candida albicans.

Mai multe antibiotice naturale pe RomâniaTV.net

In this article

Join the Conversation