Vreau sa am o fetita!

2487 0

Vei fi surprinsa sa constati ca intelepciunea populara e mai tare ca ultimele cuceriri ale ştiintei.

Daca vrei baiat…

Se zice ca daca vrei sa faci baiat, trebuie sa tii cont de unele lucruri… distractive. Nu e deloc complicat. Iata cum spun specialiştii ca ar trebui sa se schimbe stilul tau de viata şi obiceiurile: in primul rand introdu in alimentatia ta zilnica alimentele sarate (muraturi, de exemplu) şi cat mai multa carne roşie.

Urmatoarea indicatie este numai pentru viitorii tatici – consumati bauturi accidulate! Dincolo de meniul zilnic din farfurie, trebuie sa schimbati şi… pozitia. Se recomanda sa faceti dragoste in picioare, mai ales cand luna este in patrar. A, mai e ceva! Tineti capul orientat spre nord in momentul conceptiei… De asemenea, e indicat ca tu, mamico, sa dormi pe partea stanga a partenerului. Ce v-am zis, e distractiv, nu?

Daca vrei fata…

Peştele e alimentul de baza pe care trebuie sa-l introduci in meniul tau daca vrei sa faci fetita. Şi ciocolata, multa ciocolata! In ceea ce priveşte pozitiile actului sexual… fetitele sunt mai putin pretentioase. Daca vrei sa fie fetita, e sufi cient sa faceti dragoste dupa-amiaza. Şi sa incercati sa fiti impreuna in zilele pare din luna. Nu e greu, important e sa gasiti timp pentru iubire!

In this article

Join the Conversation