Weekend de senzaţie la Disney Junior şi Disney Channel

406 0

Disney Junior: Lilo si Stitch 2

La Disney Junior are loc premiera filmului Lilo si Stitch 2 – pe 19 octombrie, de la 10:25

Totul pare sa fie bine in Hawaii acum ca prietenii Lilo si Stitch s-au stabilit acolo cu Nani, Jumba si Pleakley. Dar apoi Stitch incepe sa fie mai ciudat decat de obicei, si se pare ca atunci cand a fost creat, moleculele lui nu au fost incarcate in totalitate.

Se pare ca ego-ul lui distructiv incearca sa preia controlul din nou!

Stitch are o eroare – pot prietenii lui sa afle care este inainte ca schimbarile de comportament sa il schimbe complet si sa il piarda pe Stitch pe care ei il stiau si il iubeau, de preferat inainte de competitia hula a lui Lilo?

Disney Channel: sezonul 2 din Violetta

La Disney Channel, pe 21 octombrie la 18:00, are loc premiera mult asteptatului sezon 2 din indragitul serial Violetta

Violetta este povestea incantatoare a unei adolescente talentate care si-a reinceput viata in Buenos Aires cu tatal ei foarte protectiv. Aici ea incepe sa descopere pasiunea pentru dragoste, viata si muzica.

Odata cu inceperea sezonului doi, prietenul Violettei se intoarce in Spania. Violetta inca locuieste cu tatal ei Germán, dar care devine mult mai tolerant cu ea. Jade angajeaza un spion pentru a o separa pe Angie de Germán. Un nou personaj, Diego, apare in scena…si totul este stabilit pentru un alt sezon incantator!

Vizionează trailer Violetta, sezonul 2

 

 

In this article

Join the Conversation