Zana Primavara va aduce in dar doua CD-uri educationale

684 0

Daca nu i-ati cunoscut pana acum pe Zbuf si pe Zana Primavara, va invitam sa-i cunoasteti in doua dintre cele 8 CD-uri EduTeca din Seria Anotimpurile: Natura se trezeste la viata si Oamenii si primavara. Pe fiecare dintre cele doua CD-uri se gasesc aproximativ 20 de jocuri educationale adresate copiilor prescolari.

Ce inseamna jocuri educationale?

Jocurile educationale imbraca intr-o haina magica obiective clasice ale procesului de  invatare. Astfel, urmand povestea propusa si intrand practic in joc, copilul acumuleaza noi cunostinte intr-un mod eficient, dinamic si atractiv. Imbinarea celor trei elemente: joc, tehnologie (calculator) si obiective educationale este o alegere fericita: copilul nu resimte presiunea rezultatului si poate deprinde mai multe cunostinte intr-un singur joc.

Jocurile educationale EduTeca

Jocurile educationale EduTeca sunt realizate de o echipa de profesionisti care include: educatori, psihologi, psihopedagogi, programatori si graficieni cu experienta. Acestea au fost create respectand programa scolara si au avizul Ministerului Educatiei, Culturii, Tineretului si Sportului. Fiecare joc are un educator virtual: in cazul celor doua CD-uri de primavara este Zana Primavara cea care ghideaza copilul pe intregul parcurs al jocului, oferindu-i tot timpul un raspuns la actiunile sale. Jocurile EduTeca se adreseaza copiilor cu varsta intre 3 si 7 ani.

Primavara infloreste cu EduTeca

Primul CD de primavara, Natura se trezeste la viata contine jocuri educationale despre vremea de primavara, fenomene ale naturii primavara, flori si insecte, pasari calatoare. Ca tip de jocuri, acestea sunt puzzle, carte de colorat, alegere si pozitionare, numarare, partile unui intreg. De asemenea pe CD se afla si animatii expozitive. Oamenii si primavara, al doilea CD de primavara, contine jocuri despre sarbatorile de primavara, primul drum la magazin, cum se pregateste o salata, pasari de curte si munci de primavara. Sunt jocuri de calcul, de logica, de pozitionare corecta, recunoastere de pattern si animatii expozitive.

Copiii invata cu EduTeca

Dezvoltarea imaginatie, descoperirea intuitiva, cultivarea creativitatii, imbunatatirea dexteritatii si dezvoltarea vorbirii sunt principalele beneficii pe care CD-urile EduTeca le aduc in educatia copilului dumneavoastra.

La auzul Zanei Primavara, Zbuf se trezi plin de energie. Este timpul sa ne jucam!
 

 

In this article

Join the Conversation