Ziua saptamanii in care te-ai nascut

458 0

Iar ziua saptamanii in care te-ai nascut are si ea multe de povestit despre caracterul si destinul tau.

LUNI– astrul tau dominant este Luna. Esti influentabila si schimbatoare. Treci repede de la optimism la pesimism, de la calm la agitatie.

MARTI – astrul tau dominant este Marte. Ai o fire razboinica, esti ambitioasa si perseverenta. Nu te dai la o parte cand vine vorba sa-ti indeplinesti datoria. Esti impulsiva.

MIERCURI – astrul tau dominant este Mercur. Esti o fire adaptabila. Nu intri repede in panica. Esti foarte ingenioasa si reusesti sa-i convingi si pe altii usor de ideile tale.

JOI – astrul tau dominant este Jupiter. Esti un om echilibrat care-si iubeste la nebunie familia. Ai spirit intreprinzator, te priecepi la facut bani. Esti o persoana foarte sociabila.

VINERI – astrul tau dominant este Venus. Esti o femeie senzuala, inzestrata cu talent artistic si chemare catre frumos. Cauti in permanenta echilibru si linistea.

SAMBATA – astrul tau dominant este Saturn. Esti o persoana destul de singuratica. Ai grija la sanatate pentru ca esti predispusa imbolnavirilor dese. Cu toate astea, esti beneficiara unui mare noroc in viata.

DUMINICA – astrul tau dominant este Soarele. Esti o fire puternica, orgolioasa. Poti deveni o foarte buna sefa. Ai succes in viata.

In this article

Join the Conversation